Зошто е важно да одберете авторизиран сервис за поравка на вашите уреди?


Авторизиран сервис е сервис кој е сертифициран и одобрен од страна на компанијата производител за извршувње на поправки и сервисирање на еден или повеќе брандови/серии уреди на производителот. Има договор за сервисирање, потпишан со производителот или со неговиот официјален увозник, со одобрување од страна на производителот. Ги исполнува сите барања на производителот...
Дознај повеќе

Како да го продолжите животниот век на вашите електронски уреди?


Соодветната грижа за вашата електронска опрема подразбира редовно чистење на вашите уреди, користење на заштита од пренапони и соодветни кабли за да се избегнат било какви ризици од оштетување, пожар или слично. Добрата грижа ќе ги одржува вашите уреди во врвна работна состојба и ќе го продолжи нивниот животен век, овозможувајќи одлично работење долго по првото купување.
Дознај повеќе

Вашиот Lenovo лаптоп се расипа? Без грижи, ние сме тука за вас!


Како долгогодишен партнер на Lenovo, нашиот тим совршено добро ги познава сите нивни производи и е подготвен во секое време да одговори на вашите барања за постпродажни услуги. Со постојана едукација и надградување во согласност со растот и развојот на технологиите, ние сме способни да ги решиме и најсложените проблеми. Како авторизиран сервис, имаме голем број на резервни...
Дознај повеќе