Вашиот Lenovo лаптоп се расипа?
Без грижи, ние сме тука за вас!

Како долгогодишен партнер на Lenovo, нашиот тим совршено добро ги познава сите нивни производи и е подготвен во секое време да одговори на вашите барања за постпродажни услуги. Со постојана едукација и надградување согласност со растот и развојот на технологиите, ние сме способни да ги решиме и најсложените проблеми. Како авторизиран сервис, имаме голем број на резервни делови кои се веднаш достапни, што ни дава можност да им обезбедиме на нашите клиенти брзи услуги со највисок квалитет

Fixio е авторизиран сервисен центар за следните Lenovo уреди:
• Лаптопи (IdeaPad & ThinkPad)
• Десктопи (IdeaCentre & ThinkCentre)
• Таблети (Smart Devices), монитори, работни станици
• Infrastructure Solutions Group (ISG - enterprise equipment)

Контактирајте не на следниот телефон: 0800 4 44 44 или email адреса: info@fixio.mk и тимот на Fixio ќе се погрижи да ја добиете најдобрата и најбрзата професионална поправка.