Контакт

Побарајте не доколку имате било какви прашања поврзани со нашите услуги.

Вашата порака е успешно испратена.
Error! There was an error sending your message.

Локација

  • Адреса: Борис Траjковски 36, Скопје 1000
  • Телефон: 0800 4 44 44
  • Email: info@fixio.mk

Работно време

  • Пон - Пет: 09:00 - 17:00
  • Сабота: 10:00 - 15:00
  • Недела: Затворено