Авторизиран сервисен центар за
Motorola, Dell, Lenovo, Lexmark, Xerox *


ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

*Авторизиран сервис за соодветни категории на производи кои може да ги проверите на следниот линк

Кои сме ние?


FIXIO е современ сервисен центар кој одговара на потребните меѓународни стандарди за работа и ги поседува соодветните сертификати за квалитет. Нашиoт висококвалификуван тим од специјалисти ќе се погрижи за ефективна и навремена поправка на вашите уреди.

Авторизиран сервис за гарантно и постгарантно сервисирање и поправка
Дознај повеќе

Дијагностика, поправка и профилактика на компјутери, лаптопи, смартфони, таблети, телевизори, смарт уреди и сè останато од ИТ светот

Дијагностика, поправка и профилактика на принтери и скенери

Инсталација и ажурирање на софтвери.

Изградба, одржување и поправка на мрежна инфраструктура.

Брза и адекватна реакција при итни проблеми.

Проверете го статусот на поправка на вашиот уред


Имате можност да го следите онлајн статусот на поправка на Вашиот уред.

Долгогодишна соработка со голем број светски брендови


Сервисниот центар FIXIO е долгогодишен партнер на едни од најуспешните ИТ брендови

  • Dell
  • Lenovo
  • Motorola
  • Lexmark
  • Xerox
  • Philips
  • Microsoft
  • Acronis
  • NJoy
Зошто е важно да одберете авторизиран сервис за поравка на вашите уреди? Авторизиран сервис е сервис кој е сертифициран и одобрен од страна на компанијата производител за извршувње на поправки и сервисирање на еден или...
Како да го продолжите животниот век на вашите електронски уреди? Соодветната грижа за вашата електронска опрема подразбира редовно чистење на вашите уреди, користење на заштита од пренапони и соодветни кабли...
Вашиот Lenovo лаптоп се расипа? Без грижи, ние сме тука за вас! Како долгогодишен партнер на Lenovo, нашиот тим совршено добро ги познава сите нивни производи и е подготвен во секое време да одговори на вашите...